Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chipetes: bevezető

2011.12.21

 

Mókusok. Kicsi, aranyos, gyűjtögető élőlények, akik gyűjtögető életmódot folytatnak. Nem a leg beszédesebbek az emberrel. Kivéve 6-ot. 6 beszélő, táncoló, és éneklő mókust, akik Hollywoodban, West Eastmenben laknak, egy emberrel, akit Dave Sevilnek hívnak. Vigyáz rájuk, gondozza, és egyben neveli őket. Úgymond ő a ' pót apjuk'. A mókusokból 3-an fiúk, 3-an lányok. A lányokból, Brittany, Eleanor és Jeanette, a fiúkból, Alvin, Theodore, és Simon. Brittanynak kék a szeme, Alvinnak világos barna, Eleanor és Theodorenak zöld, és Simon és Jeanettenek kék. Jeanettenek már szinte lila a szeme színe. Egy hétköznapi reggel volt, amikor Dave jött a mókusok szobálya felé. A szobályuk egy kis szoba volt, a két oldala felöl 2 emeletes ágy volt. Mind a kettő ágynak 3-3-om emelete van.

Dave: Lányok, felkellni, suli!

A három mókuslány nagy álmos szemekkel felült, majd egyszerre:

- Jó reggelt Dave!-szólt három vékony hang

Dave: Felkellni, suli!

A három lny álmos szemekkel tekintett át a szomszédos emeletes ágyra, majd kíváncsian kérdezték:

- Hé Dave!-szólt a kis zöld szemű, majd folytatta a világos kék szemű lány:

- Hol vannak a fiúk?

Dave: Nem mondtam?

A három lány egyszerre felelt:

- NEM!

Dave: Ők elmentek európába. Pár hét és már itthon is lesznek. De ezt majd megdumáljuk, most inkább öltözzetek!

A három lány leugrott, majd szomorúan nézték egy ideig a földet, majd elindultak öltözni. Brittany egy rózsaszín egyberészes ruhát vett fel, Eleanor egy ugyan olyat mint Brittany, csak zöld színűt, Jeanette egy lila pulcsit, és egy halványlila kockás szoknyát vett fel, ami passzolt a lila keretes szemüvegéhez. Amint elkészültek, kimentek a kocsihoz, de mielőtt kiszálltak volna a sulinál, Dave megállította a lányokat, és átnyújtott nekik egy kis összehajtott papírt.

Dave: Jeanette, tedd el ezt a táskádba, ez a fiúk elkérési engedélye a suliból! Add át óra előtt, vagy után!

A kis szemüveges lány elvette, majd elrakta gyorsan a táskájába. A lányok már rohantak a bejárat felé, mert mindjárt becsöngetnek. A méretükhöz képest, ők nem az alsó tagozatba tartoznak, hanem a felsős tagozatba, tehát nagyobb utat kell megtenniük. Amikor már a folyosónál voltak, rohantak, hogy beérjenek, majd szó szerint beugrottak az ajtón, ami már csukódott be a hátuk mögött.

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30